Для робочої
групи по впровадженню системи НАССР в закладі :
№ РІ-2.3.1 – робоча інструкція керівник групи HACCP
№ РІ-2.3.2 – робоча інструкція технічного секретаря групи HACCP
№ РІ-2.3.3 – робоча інструкція членагрупи HACCP
Для обслуговуючого персоналу харчоблоку закладу:
№ 1-Ї - Інструкція з охорони праці для кухаря.
№ 2-Ї - Інструкція з охорони праці для мийника посуду.
№ 3-Ї - Інструкція з охорони праці для комірника.
№ 4-Ї -
Інструкція з охорони праці для кухонного робітника.
№ 5-Ї -
Інструкція з безпечної поведінки вобідній залі.
№ 6-Ї - Інструкція з надання першої допомоги при нещасних випадках на кухні.
№ 7-Ї -
Інструкція з охорони праці при
виконанні робіт з
жарочною шафою.
№ 8-Ї -
Інструкція з охорони при
експлуатації холодильного обладнання.
№ 9-Ї -
Інструкція з охорони праці при роботі з електром’ясорубкою.
№ 10-Ї -
Інструкція з охорони праці при
роботі з кухонною електроплитою.
№ 11-Ї -
Інструкція з охорони праці при
роботі з
водонагрівачем
(бойлером).
Відповідно до програм – передумов в рамках впровадження
системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР):
№1.2.1 (ПП- 1)-
Інструкція з охорони праці щодо дотримання санітарних вимог до обладнання.
№ 1.2.2
(ПП-2)- Інструкція охорони праці щодо дотримання санітарних вимог до посуду та тари.
№ 1.2.3 (ПП-2)-
Інструкція охорони праці щодо процедури огляду скляних виробів та посуду.
№ 1.2.4 (ПП-2)-
Інструкція охорони праці щодо контролюза склом та склотарою.
№ 1.2.5 (ПП-2)-
Інструкція охорони праці щодо попередження фізичного забруднення.
№ 1.2.6 (ПП-2)-
Інструкція охорони праці при вантажно-розвантажувальних роботах.
№ 1.4.1 (ПП-4)-
Інструкція охорони праці при використанні інвентарю, посуду та тари.
№ 1.5.1 (ПП-5)-
Інструкція охорони праці при прибиранні харчоблоку.
№ 1.5.2 (ПП-5)-
Інструкція охорони праці щодо дотримання правил проведення прибирання харчоблоку.
№ 1.5.3 (ПП-5)-
Інструкція охорони праці при митті посуду.
№ 1.5.4 (ПП-5)-
Інструкція охорони праці щодо правил миття інвентарю та обладнання на харчоблоці миючими засобами.
№ 1.5.5 (ПП-5)-
Інструкція охорони праці при роботі з мийною ванною.
№ 1.6.1 (ПП-6)-
Інструкція охорони праці щодо дотриманнявимог до санітарного одягу та особистої гігієни персоналу.
№ 1.6.2 (ПП-6)-
Інструкція охорони праці щодо дотриманнявимог до миття рук персоналом харчоблоку.
№ 1.8.1 (ПП-8) -
Інструкція охорони праці при при проведенні заходів по боротьбі з комахами та гризунами.
№ 1.9.1 (ПП-9) -
Інструкція охорони праці при використанні мийних і дезінфікуючих засобів.
№ 1.9.2 (ПП-9 )-
Інструкція охорони праці при санітарній обробці харчоблоку.
№ 1.9.3 (ПП-9) -
Інструкція охорони праці при щодо дотримання санітарних вимог до інвентарю.
№ 1.10.1 (ПП-10)
- Інструкція охорони праці при прийомі продуктів харчування та продовольчої сировини до закладу.
№ 1.10.2 (ПП-10)
- Інструкція охорони праці щодо оцінки якості продуктів харчування та продовольчої сировини , що постачаються в заклад.
№ 1.10.3 (ПП-10)
- Інструкція охорони праці щодо дій при встановленні недоброякісності будь-якихпродуктів харчування та продовольчої сировини, що постачаються у заклад.
№ 1.11.1 (ПП-11)
- Інструкція охорони праці щодо дотримання термінів та умов зберігання продуктів харчування та продовольчої сировини.
№ 1.11.2 (ПП-11)
- Інструкція охорони праці щодо дій персоналу у разі псування харчових продуктівта продовольчої сировини в закладі освіти.
№ 1.11.3 (ПП-11)
- Інструкція охорони праці щодо продуктів харчування, заборонених для використанняв закладі освіти.
№ 1.12.1 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці щодо дотримання правил щодо миття та очищення овочівта фруктів.
№ 1.12.2 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці щодо дотримання вимог до обробки сировини та приготування страв.
№ 1.12.3 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці при
виготовленні харчових напівфабрикатів з м'яса, риби, овочів.
№ 1.12.4 (ПП-12) - Інструкція охорони праці щодо дотримання поточності виробничого процесу на харчоблоці.
№ 1.12.5 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці щодо забезпечення подвійної термічної обробки виробів з рибного та м’ясного фаршу.
№ 1.12.6 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці при роботі з ножем.
№ 1.12.7 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці при ручній обробці риби.
№ 1.12.8 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці при нарізці хліба.
№ 1.12.9 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці щодо бракеражу готової продукції.
№ 1.12.10 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці при обробці яєць перед використанням.
№ 1.12.11 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці щодо дотримання вимог до видачі готових страв.
№ 1.12.12 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці щодо зняття і збереження добових проб.
№ 1.12.13 (ПП-12)
- Інструкція охорони праці щодо видалення відходів.
Немає коментарів:
Дописати коментар