Інструкції з ОП для їдальні

 

Для  робочої групи по впровадженню системи НАССР в закладі :

№ РІ-2.3.1 – робоча інструкція керівник групи HACCP

№ РІ-2.3.2 – робоча інструкція технічного секретаря  групи HACCP

№ РІ-2.3.3 – робоча  інструкція членагрупи HACCP

Для  обслуговуючого  персоналу харчоблоку закладу:

№ 1-Ї - Інструкція з охорони праці для  кухаря.

№ 2-Ї - Інструкція з охорони праці для  мийника посуду.

№ 3-Ї -  Інструкція з охорони праці для  комірника.

№ 4-Ї - Інструкція з охорони праці для кухонного робітника.

№ 5-Ї - Інструкція з безпечної поведінки  вобідній залі.

№ 6-Ї - Інструкція з надання першої допомоги при нещасних випадках на кухні.

№ 7-Ї - Інструкція з охорони праці при  виконанні робіт з жарочною  шафою.

№ 8-Ї - Інструкція з охорони при  експлуатації  холодильного  обладнання.

№ 9-Ї - Інструкція з охорони праці при  роботі з електром’ясорубкою.

№ 10-Ї - Інструкція з охорони праці при роботі з кухонною електроплитою.

№ 11-Ї - Інструкція з охорони праці при  роботі з водонагрівачем
(бойлером)
.

Відповідно  до  програм – передумов в рамках  впровадження  системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР):

№1.2.1 (ПП- 1)- Інструкція з охорони праці щодо дотримання санітарних вимог до обладнання.

№ 1.2.2 (ПП-2)- Інструкція охорони праці щодо дотримання санітарних вимог до посуду та тари.

№ 1.2.3 (ПП-2)- Інструкція охорони праці щодо  процедури  огляду  скляних виробів  та  посуду.

№ 1.2.4 (ПП-2)- Інструкція охорони праці щодо  контролюза склом та склотарою.

№ 1.2.5 (ПП-2)- Інструкція охорони праці щодо попередження фізичного забруднення.

№ 1.2.6 (ПП-2)- Інструкція охорони праці при вантажно-розвантажувальних роботах.

№ 1.4.1 (ПП-4)- Інструкція охорони праці при використанні інвентарю, посуду та тари.

№ 1.5.1 (ПП-5)- Інструкція охорони праці при прибиранні харчоблоку.

№ 1.5.2 (ПП-5)- Інструкція охорони праці щодо дотримання правил проведення прибирання  харчоблоку.

№ 1.5.3 (ПП-5)- Інструкція охорони праці при  митті  посуду.

№ 1.5.4 (ПП-5)- Інструкція охорони праці щодо правил миття інвентарю та обладнання   на харчоблоці миючими засобами.

№ 1.5.5 (ПП-5)- Інструкція охорони праці при роботі з мийною ванною.

№ 1.6.1 (ПП-6)- Інструкція охорони праці щодо  дотриманнявимог до санітарного одягу та особистої гігієни персоналу.

№ 1.6.2 (ПП-6)- Інструкція охорони праці щодо  дотриманнявимог до миття рук персоналом харчоблоку.

№ 1.8.1 (ПП-8) - Інструкція охорони праці при при  проведенні заходів по боротьбі з комахами та гризунами.

№ 1.9.1 (ПП-9) - Інструкція охорони праці при використанні мийних і дезінфікуючих засобів.

№ 1.9.2 (ПП-9 )- Інструкція охорони праці при санітарній обробці харчоблоку.

№ 1.9.3 (ПП-9) - Інструкція охорони праці при щодо дотримання санітарних вимог до інвентарю.

№ 1.10.1 (ПП-10) - Інструкція охорони праці при прийомі продуктів харчування та продовольчої  сировини до закладу.

№ 1.10.2 (ПП-10) - Інструкція охорони праці щодо оцінки якості продуктів харчування та продовольчої  сировини , що постачаються в заклад.

№ 1.10.3 (ПП-10) - Інструкція охорони праці щодо дій при встановленні недоброякісності будь-якихпродуктів харчування та продовольчої сировини, що постачаються у заклад.

№ 1.11.1 (ПП-11) - Інструкція охорони праці щодо дотримання термінів та умов зберігання продуктів  харчування та продовольчої сировини.

№ 1.11.2 (ПП-11) - Інструкція охорони праці щодо дій персоналу у разі псування харчових продуктівта продовольчої сировини в закладі освіти.

№ 1.11.3 (ПП-11) - Інструкція охорони праці щодо продуктів харчування, заборонених для використанняв закладі  освіти.

№ 1.12.1 (ПП-12) - Інструкція охорони праці щодо дотримання правил щодо миття та очищення овочівта фруктів.

№ 1.12.2 (ПП-12) - Інструкція охорони праці щодо дотримання вимог до обробки сировини та приготування  страв.

№ 1.12.3 (ПП-12) - Інструкція охорони праці  при виготовленні харчових напівфабрикатів з м'яса, риби, овочів.

№ 1.12.4 (ПП-12)  -  Інструкція   охорони    праці    щодо    дотримання   поточності виробничого  процесу на харчоблоці.

№ 1.12.5 (ПП-12) - Інструкція охорони праці щодо забезпечення подвійної термічної обробки  виробів з рибного та м’ясного фаршу.

№ 1.12.6 (ПП-12) - Інструкція охорони праці при роботі з ножем.

№ 1.12.7 (ПП-12) - Інструкція охорони праці при ручній обробці риби.

№ 1.12.8 (ПП-12) - Інструкція охорони праці при нарізці хліба.

№ 1.12.9 (ПП-12) - Інструкція охорони праці щодо бракеражу готової продукції.

№ 1.12.10 (ПП-12) - Інструкція охорони праці при  обробці  яєць перед  використанням.

№ 1.12.11 (ПП-12) - Інструкція охорони праці щодо дотримання вимог до видачі готових страв.

№ 1.12.12 (ПП-12) - Інструкція охорони праці щодо зняття і збереження добових проб.

№ 1.12.13 (ПП-12) - Інструкція охорони праці щодо видалення відходів.


Немає коментарів:

Дописати коментар

  Охорона праці   – це система правових, соціально-економічних, організаційно - технічних,   санітарно - гігієнічних  і  лікувально - профіл...